padlekurs.no

INSTRUKTØRENE:

Johnny Lauritzen og Lone Jørgensen er instruktører på padlekursene. Begge har mer enn 30 års erfaring i opplæring av nybegynnere i kajakkpadling. Begge er også godkjente som instruktører av Norges Padleforbund. Med sin lange og varierte padleerfaringer er dette blant de mest erfarne og kunskapsrike padleinstruktører i Norge. Instruktørenes brede erfaring og kunnskap om kajakkpadling vil komme deg som padleelev til gode. At de setter sikkerhet i høysete bidrar til at du føler deg helt trygg, og du er sikret en positiv padleopplevelse helt fra starten.

Johnny er grunnlegger av Tromsø Havpadleklubb. Han har padlet store deler av Norskekysten og vært på ekspedisjoner på Svalbard og Grønland. Johnny Lauritzen har også erfaring som klatre- og breinstruktør, og har vært leder av Nordnorsk Klatreskole og Alpin redningsgruppe i Tromsø. Til daglig jobber han som håndverker.

Lone har padlet Norge på langs i havkajakk, og har også erfaring innen elvepadling. I likhet med Johnny har hun vært leder av Tromsø Havpadleklubb. Lone Jørgensen er tidligere dansk mester i spydkast og var en lang årrekke deltaker på det danske landslaget i friidrett. Hun er utdannet som fysioterapeut og jobber nå som professor på UiT.

  Lone og Johnny
  Lone
  Johnny
  Padlekurs