Gå til innhold

Instruktørene

Vi er godkjente instruktører av Norges Padleforbund

Vi har over 30 års erfaring med opplæring av nybegynnere. Vi setter sikkerheten først, og vil gi deg en trygg og positiv padleopplevelse.

Lang og variert erfaring

Johnny Lauritzen og Lone Jørgensen er instruktører på padlekursene. Med sin lange og varierte padleerfaringer er dette blant de mest erfarne og kunnskapsrike padleinstruktørene i Norge. Instruktørenes brede erfaring og kunnskap om kajakkpadling vil komme deg som padleelev til gode. At de setter sikkerhet i høysete bidrar til at du føler deg helt trygg, og du er sikret en positiv padleopplevelse helt fra starten.

Om Johnny

Johnny er grunnlegger av Tromsø Havpadleklubb. Han har padlet store deler av Norskekysten og vært på ekspedisjoner på Svalbard og Grønland. Johnny har også erfaring som klatre- og breinstruktør, og har vært leder av Nordnorsk Klatreskole og Alpin redningsgruppe i Tromsø. Til daglig jobber han som håndverker.

Om Lone

Lone har padlet Norge på langs i havkajakk, og har også erfaring innen elvepadling. I likhet med Johnny har hun vært leder av Tromsø Havpadleklubb. Lone er tidligere dansk mester i spydkast og var en lang årrekke deltaker på det danske landslaget i friidrett. Hun er utdannet som fysioterapeut og jobber nå som professor på UiT.

Ring oss

922 32 983

Send en e-post

kajakk@padlekurs.no

Padleutstyr-butikk

Vi selger rimelige tørrdrakter og annet padleutstyr. Vi jobber med å få på plass en nettbutikk, men inntil videre kan du ta kontakt med en av oss for mer informasjon og et godt tilbud!